mandag 4. mars 2013

Februar

Av og til er ikke fotognisten på topp, slik har det vært i februar. Men når jeg tok en tilbakeblikk, så har jeg faktisk tatt en 5-600 bilder (ikke helt ferdig sortert/slettet enda). Og når jeg samlet opp de jeg syns var ok, ble det faktisk en liten samling :) Så selv om en ikke føler været har klaffet, eller en har funnet spektakulere motiver, så er hverdagsfotografering også ok.
Her kommer en liten smakebit, resten kommer i løpet av kort tid i hver sin lille hverdagshistorie. 


5 kommentarer:

 1. Hei,
  Moro å se landskapsbilder fra Horten-området. Ikke så ofte jeg ser det tross mange flotte plasser å fotografere på. Var sjøl mye på besøk på Borrevannet og Møringa før jeg begynte å fotografere aktivt! Får se og ta meg en tur til Horten igjen tror jeg! Likte bildet fra kanalen best her i din "hverdagsserie" :-)
  Rune

  SvarSlett
 2. Ja du har tydelig teken på hverdagsfotografering og ;) Synes alle var flotte!! Men må si meg enig i at det fra kanalen var veldig fint og stemningsfult! Og det av svanen var veldig spesielt ; et blikkfang! Gleder meg til å sjå resten ;)

  SvarSlett
 3. Fina bilder, där den första o sista blev favoriter hos mig.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kommentarene :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder hele veien. En må ikke glemme hverdagsfotograferingen. Det er lett å ha bare et mål for øyet og glemme alt mellom. Der kan det befinne seg så utrolig mye flott.
  Ha en flott vår med mye foto fremover :)

  SvarSlett